Hej! Det är jag som är EventSara.

EventSara

Jag är EventSara och du kanske kan gissa vad jag brinner för? Det är fantastiskt att få arbeta tillsammans med mina kunder för att uppfylla mål genom minnesvärda events.

Events handlar om att skapa en känsla. En upplevelse som leder till ett positivt minne. Ett minne som leder till action. Det är stor skillnad på ett ”helt ok event” och ett väl genomarbetat event där varje detalj har planerats utifrån gästernas upplevelse.

Jag bor i Göteborg, men tar ibland uppdrag i andra delar av Sverige (eller i världen). Mina kunder blir ofta mina kollegor och i vissa fall flyttar jag in hos er under projektet. Jag ser hela tiden till ert bästa och plockar in resurser efter behov.

Om du vill överraska mig under ett möte så ska du servera popcorn – det blir garanterat succé!

 

  • Vad vill du nå ut med för budskap?
  • Vem vill du förmedla det till och hur ska du förtjäna uppmärksamhet?
  • Att göra som vanligt, kommer ge vanliga resultat
  • Våga testa nytt och tänk alltid på hur mottagaren kan komma att reagera
KONTAKT